Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g ulei de măsline
- 100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
-
50
g amestec de legume congelate (opcjonalnie)
lub 50 g mazăre congelată (opcjonalnie) - 700 - 800 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
½ - 1
linguriță sare
lub ½ - 1 lingură sos de soia - 60 - 80 g paste uscate pentru supă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Năut gătit lent
14h 40min
Orez cu cremă de dovleac (10-12 luni)
30 min
Tocană de năut gătită lent
4h 15min
Supă de primăvară cu legume
35 min
Cartofi în sos picant de roșii
35 min
Paste cu praz și ajvar
30 min
Salată de quinoa cu legume crocante
30 min
Supă de legume cu paste, Ruladă de porc cu legume, Budincă, Brioșe
1h 40min
Borș rusesc
50 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 min