Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ulei de măsline extravirgin
-
100
g hribi proaspeți, tăiați felii
lub 30 g hribi uscați, înmuiaţi în apă caldă timp de 20 minute, apoi scurşi - 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 1 ¼ linguriță sare
- 1200 g apă
- 300 g paste cu ou tip tagliatelle
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Somon în sos de ciuperci și smântână, cu cartofi
50min
Pesto cu fistic
10min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti cu ton
40 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Sos de fructe (coulis)
10min
Penne cu midii
1h 5min
Salată de quinoa cu legume crocante
30 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Cheesecake (necopt)
5h 30min