Riz aux champignons et chorizo
TM6

Riz aux champignons et chorizo

2.9 (319 ocen)

Składniki

  • 300 g de riz basmati
  • 500 g d'eau
  • 15 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0.5 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3742.5 kJ / 897.3 kcal
Białko
28.3 g
Węglowodany
140.5 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
5.5 g
Sód
1318.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy