Riz aux champignons et chorizo

Riz aux champignons et chorizo

3.0 341 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de riz basmati
  • 500 g d'eau
  • 15 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 200 g de chorizo coupé en rondelles (0.5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1318.3 mg
Białko 28.3 g
Kalorie 3742.5 kJ / 897.3 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 140.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...