Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 10 克 日式醬油
- 535 克 水
- 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
- 15 克 鈕扣菇 ,泡軟
- ½ 茶匙 糖
- 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 748.3 kJ / 178.9 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 201 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 573.2 mg