山藥蛤蜊蒸雞肉
TM6 TM5

山藥蛤蜊蒸雞肉

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 日式醬油
  • 535 克 水
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
  • 15 克 鈕扣菇 ,泡軟
  • ½ 茶匙 糖
  • 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
748.3 kJ / 178.9 kcal
Białko
21.1 g
Węglowodany
12.6 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
201 g
Błonnik
0.9 g
Sód
573.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy