Urządzenia i Akcesoria
Birnen im Weißweinsud
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Weißwein630 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Birnen geschält und geachtelt600 g
-
Speisestärke20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
798 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Stachelbeer-Schichtdessert
2 godz.
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Welfenspeise mit Trauben
2 godz. 30 min
Weincreme
5 godz. 40 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Joghurt-Beeren-Terrine
10 godz. 30 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1 godz. 35 min