Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Räucherlachs, in Stücken
- 50 g Nordseekrabben
- 50 g Fenchel, nur das Grün
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Mayonnaise
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Bloody Mary mit Paprika
15 Min
Forellencreme
10min
Schinkenaufstrich
10min
Forellenmousse
5min
Käsecreme mit Schinken
5min
Lachs-Dip
5min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Lachsaufstrich
5min