
Urządzenia i Akcesoria
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones
Składniki
-
de aceite de oliva virgen extra150 g
-
dientes de ajo6 - 7
-
de lomo de cerdo en una pieza1000 - 1200 g
-
de tomillo fresco12 - 14 ramitas
-
de pimentón1 cucharadita
-
de tomillo seco1 cucharadita
-
de agua1000 g
-
de patatas de guarnición con piel, lavadas500 g
-
de sal gorda1500 - 2000 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
356 kcal /
1490 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
388.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania