Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón

Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón

4.6 142 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    150 g
  • dientes de ajo
    6 - 7
  • de lomo de cerdo en una pieza
    1000 - 1200 g
  • de tomillo fresco
    12 - 14 ramitas
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de agua
    1000 g
  • de patatas de guarnición con piel, lavadas
    500 g
  • de sal gorda
    1500 - 2000 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 356 kcal / 1490 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 9.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 388.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...