Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón

Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón

4.6 152 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 6 - 7 dientes de ajo
  • 1000 - 1200 g lomo de cerdo en una pieza
  • 12 - 14 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 1000 g de agua
  • 500 g de patatas de guarnición con piel, lavadas
  • 1500 - 2000 g de sal gorda

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 388.5 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 1490 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...