Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolat, en morceaux
- 30 g de sucre en poudre
- 35 g de fécule de maïs
- ½ fève tonka râpée
- 600 g de lait écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 180 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Riz au lait au chocolat
1h 5min
Crème express chocolat-vanille
20 min
Crème au chocolat
3h 25min
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15 Min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15 Min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 godz. 20 min
Semoule au chocolat
50 min
Crème au café
2h 30min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Petits pots de crème à la vanille
1h 35 min.