Biscottini ricoperti al cioccolato (senza glutine)

Biscottini ricoperti al cioccolato (senza glutine)

3.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pezzi

Składniki

  • 50 g zucchero
  • 80 g olio di semi di girasole
  • 80 g di farina di quinoa
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Copertura al cioccolato fondente
  • 100 g cioccolato fondente
  • 20 g di codette colorate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzi

Białko 1.7 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...