Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (130 g each)2
-
aubergines (400 g each)2
-
white onions (120 g each)2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
breadcrumbs100 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
milk20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel sauce
15 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Boiled eggs
20 min
Ratatouille
40 min
Tomato rice
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Steamed rice
25 min
Apple cake
1 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Creamy courgette soup
25 min