Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (130 g each)2
-
aubergines (400 g each)2
-
white onions (120 g each)2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
breadcrumbs100 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
milk20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Tofu stew
30 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chocolate cake
45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Apple cake
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min