Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Biscotti alle mandorle
40 Min
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Sformato di lenticchie
1h 55min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Frittata solo albumi
35 Min
Variegato all'amarena
8 Std. 10 Min
Pasta sfoglia veloce
Brak ocen
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min