野米雜炊鍋

野米雜炊鍋

4.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 人份

Składniki

  • 乾香菇
    15 克
  • 150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    120 克
  • 奶油
    20 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 蘑菇 ,切片(約0.5公分)
    120 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥百里香
    ½ 茶匙
  • 高湯
    300 克
  • 野米 ,預先浸泡2小時,瀝乾
    150 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    350 克
  • 帕瑪森起士粉 (現磨)
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 780 kcal / 3260 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...