
Urządzenia i Akcesoria
野米雜炊鍋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
乾香菇15 克
-
水150 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)120 克
-
奶油20 克
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 ,切片(約0.5公分)120 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
高湯300 克
-
野米 ,預先浸泡2小時,瀝乾150 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)350 克
-
帕瑪森起士粉 (現磨)30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
780 kcal /
3260 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超級穀物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan