Urządzenia i Akcesoria
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehe1
-
Porree in Ringen (1 cm)700 g
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Olivenöl30 g
-
Zucker1 gestr. TL
-
Wasser600 g
-
Milch300 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Butter20 g
-
Schafskäse z. B. Feta, in Würfeln100 g
-
Paprika edelsüß4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
818 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Radieschensuppe
25 min
Zwiebelsuppe
40 min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Rucola Suppe
25 min
Gemüsesuppe bianco
35 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 h
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Champignoncremesuppe
20 min