Urządzenia i Akcesoria
Remoulade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)200 g
-
Petersilie blätter abgezupft3 Stängel
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 TL
-
Essiggurken in Stücken50 g
-
Ei (siehe Tipp)1
-
Zitronensaft (opcjonalnie)½ - 1 TL
-
Senf mittelscharf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Crème fraîche100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
884 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Kräuterbutter
5 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Hollandaise
15 min
Kräuterbutter
10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Zwiebel-Chutney
24 godz.
Glasierte Karotten mit Honig
1 godz. 20 min