![Remoulade Remoulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3880AF0A-B47A-4CD3-B65D-AB1E6C7B88A4/Derivates/e9bdd06f-98c3-4301-a459-64f854ccb6e2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 3 Stängel Petersilie, blätter abgezupft
- 1 TL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 50 g Essiggurken, in Stücken
- 1 Ei (siehe Tipp)
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 100 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Senfsauce
5min
Blumenkohlgratin
55min
Sauce Hollandaise
15 Min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Parmesan, zerkleinert
5min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Mayonnaise
5min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min