Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan negro
- 200 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 330 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de mantequilla
- 2 cucharadas de leche
Canapés
- 150 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas
- 100 g de huevas de salmón
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 152.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tosta de centeno con masa madre, puré de aguacate y huevos mollet
21h
Volcán de té verde matcha
1h 20 min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Marañuelas de Avilés
3 Std. 15 Min
Colines cristal al aceite de oliva
4h
Twister de salchicha
40 min
Glorias
1h 30min
Tostas con bombón de salmón
2h 30 min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4 Std. 45 Min
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 min