Canapés de pan negro y salmón

Canapés de pan negro y salmón

5.0 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 unidades

Składniki

Pan negro
  • 200 g de agua
  • 2 sobres de tinta de calamar congelada
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 pellizco de azúcar
  • 330 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de mantequilla
  • 2 cucharadas de leche
Canapés
  • 150 g de queso cremoso
  • 100 g de salmón ahumado en lonchas
  • 100 g de huevas de salmón
  • 2 - 3 ramitas de eneldo fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 152.9 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 310 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...