Schiacciata con l'uva

Schiacciata con l'uva

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 10 - 15 g di lievito fresco
    1 cucchiaino colmo di lievito secco
  • 100 g di zucchero
  • 270 g di acqua
  • 6 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 500 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1000 g di uva nera a metà e senza semini
  • 1 cucchiaino di semi di anice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Białko 9 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...