Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 1000 g di cavolo cappuccio fresco
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 1 pezzo di pancetta affumicata, (circa 300 g)
- 1500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini, essiccati, ammollati nell’acqua fredda per una notte
- 1 salsiccia Bernese (circa 300 g)
- 1 di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2277 kJ / 544 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 min
Purea di patate
45 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5h
Impasto per pizza
1h
Purè di patate
50 min
Besciamella
15 Min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Castagne lesse
55 Min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Pesto di basilico
10 min