Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di baby spinaci, lavati ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino, solo gli aghi (circa 20 aghi)
- 10 fagioli rossi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gamberi in agrodolce
40 min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15min
Biscotti soffici al pistacchio
Brak ocen
Quiche di asparagi
1h
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Feta al cartoccio
25 min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Muffin salati alle verdure
45 min
Rollè di tacchino
50 min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Vol-au-vent con polpettine
30 min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h