Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di baby spinaci, lavati ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino, solo gli aghi (circa 20 aghi)
- 10 fagioli rossi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne verdi
1h 15min
Cake al limone
1h 5min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Insalata di pasta
35min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Muffin con carote e noci
45 min