Urządzenia i Akcesoria
Maluns grigionesi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di patate, a pasta gialla densa gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
-
300 g di farina
-
1 cucchiaino di sale nach Belieben
-
80 g di burro davon 10 g in Flocken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panpepato lucernese
55 min
Crema Thermomix®
45 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Knöpfli
50 min
Lasagne classiche
2 godz. 5 min
Pollo alla pechinese
Brak ocen
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Polenta ticinese
45 min
Rösti alla bernese
40 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min