Urządzenia i Akcesoria
Maluns grigionesi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di patate, a pasta gialla densa gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
-
300 g di farina
-
1 cucchiaino di sale nach Belieben
-
80 g di burro davon 10 g in Flocken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Spätzli alla crema di verza
Pas d’évaluation
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Pas d’évaluation
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1h 25min
Nadan Mutta (Curry di uova)
50min
Knöpfli
50min
Birchermüesli
1h 10min
Panini di San Gallo
26h 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Polenta ticinese
45min