Frittata alla caprese

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 220 g di pomodoro ciliegino dimezzati
    220 g di pomodori a pera, dimezzati
  • 125 g di mozzarella a fette (5 mm)
  • 700 g di acqua
  • 5 - 8 foglie di basilico fresco le foglioline lavate e
    asciugate
  • glassa di aceto balsamico per irrorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 415 mg
Białko 12 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...