Bao buns ripieni di verdure

5.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pezzi

Składniki

Impasto
  • 285 g di acqua
  • 30 g di olio di semi di girasole
  • 10 g di zucchero
  • 15 di cubetto di lievito di birra fresco
  • 575 g di farina
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno di verdure
  • 150 g di cetriolo
  • 1 cipollotto
  • 1 peperoncino rosso piccante fresco (opcjonalnie)
  • ½ mazzetto di coriandolo fresco
  • 250 g di carote
  • 250 g di funghi cardoncelli, freschi
  • 1 cucchiaino olio di semi di girasole
  • 15 g di olio di sesamo, tostato
  • 60 g di salsa di soia
Cottura a vapore dei panini
  • 1000 g di acqua
Finitura
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo di tutti i colori, per cospargere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 7.2 g
Kalorie 1033.4 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 43.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...