Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro
- 2 cucchiai di vino bianco
- ½ cucchiaio di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Torta tripla al cioccolato
3óra
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Knöpfli
50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Salsa olandese
30min
Salsa al curry
10 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min