Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio
-
400 g di farina di mais, bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane bigio in cassetta
Brak ocen
Polenta
1 godz.
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Crostata al rabarbaro
55 min
Polenta
1 godz.
Flan di semolino
1 godz. 15 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 godz. 10 min
Pudding alle fragole
Brak ocen
Mousse di tonno
5 min
Salsa cocktail
5 min
Torta di pane
1 godz. 20 min