Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio
-
400 g di farina di mais, bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta
1 godz.
Polenta
30 min
Crostata di frutta
1 godz. 10 min
Spätzle con asparagi e salsa all'aglio orsino
45 min
Carciofi alla romana
50 min
Polenta
1 godz.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Composta di mele
20 min
Polpettine di carne con purea di patate
1 godz.
Verdure asiatiche in agrodolce
Brak ocen
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3 godz.