Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Composta di mele
20 Min
Zuppa d'orzo
1h 20 min
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Mousse di tonno
5 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 Std. 30 Min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Riso casimiro
45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min