Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di farina alla basileese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di farina
-
50 g di formaggio Gruviera in Stücken (2 cm)
-
80 g di cipolle halbiert
-
45 g di burro chiarificato
-
1000 g di acqua
-
2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
842 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mix aromatico per raclette
10 min
Knöpfli all’aglio orsino
1 godz.
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Salsa al curry
5 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Knöpfli
50 min
Soupe de chalet
40 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Polenta ticinese
45 min
Knöpfli
50 min
Panpepato lucernese
55 min