Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 Min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Salsa al curry
10 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Tartare di carne
30 Min
Minestra di carote e menta
35min