Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 猪里脊肉 ,切成条(0.5x1x5厘米)
- 50 克 酱油
- 300 克 干米线
- 50 克 油
- 2 瓣 蒜头
- 1 茶匙 姜 ,磨碎
- 150 克 紫洋葱 ,切片
- 150 克 红甜椒 ,切条(0.5x5厘米)
- 150 克 胡萝卜 ,切条(0.5x5厘米)
- 1280 克 水
- 1 茶匙 五香粉
- 70 克 蚝油
- 1 茶匙 红糖
- 100 克 荷兰豆 ,切去头尾
- 150 克 小青菜 ,略切
- 1 茶匙 盐
- 1 支 新鲜红辣椒 ,切斜片
- 2 汤匙 无盐烤腰果
- 2 支 葱 ,切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 3.5 g