Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 菜籽油
- 15 克 猪油
- 40 克 剁椒
- 350 克 大白菜 ,去掉叶子,只留白色的芽白,切块
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 2.8 g