
Urządzenia i Akcesoria
豬肉蔬菜米線
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
豬里肌肉 ,切條(0.5 公分 x 1 公分 x 5 公分)600 克
-
醬油50 克
-
乾米線300 克
-
油50 克
-
蒜頭2 粒
-
薑 ,磨成泥1 茶匙
-
紫洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
紅甜椒 ,切條(0.5 公分x 5 公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,切條(0.5 公分 x 5 公分)150 克
-
水1280 克
-
五香粉1 茶匙
-
蠔油70 克
-
紅糖1 茶匙
-
豌豆莢 ,去蒂頭100 克
-
小白菜 ,略切成段150 克
-
鹽1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切絲1 枝
-
鹽味腰果 ,拍碎2 大匙
-
蔥 ,切絲2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
414.6 kcal /
1735 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan