豬肉蔬菜米線

豬肉蔬菜米線

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 ,切條(0.5 公分 x 1 公分 x 5 公分)
    600 克
  • 醬油
    50 克
  • 乾米線
    300 克
  • 50 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • ,磨成泥
    1 茶匙
  • 紫洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅甜椒 ,切條(0.5 公分x 5 公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(0.5 公分 x 5 公分)
    150 克
  • 1280 克
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 蠔油
    70 克
  • 紅糖
    1 茶匙
  • 豌豆莢 ,去蒂頭
    100 克
  • 小白菜 ,略切成段
    150 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切絲
    1 枝
  • 鹽味腰果 ,拍碎
    2 大匙
  • ,切絲
    2 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 414.6 kcal / 1735 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 10.6 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...