
Urządzenia i Akcesoria
墨西哥燉豬肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油40 克
-
豬里肌,去筋膜 ,切塊(6 公分 x 4 公分)600 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
熟蕃茄 ,切塊200 克
-
罐裝墨西哥辣椒(jalapeño)20 - 30 克
-
紅甜椒 ,切塊(2 公分)120 克
-
青椒 ,切塊(2 公分)120 克
-
罐裝黑豆 ,瀝乾汁液250 克
-
蕃茄泥30 克
-
水100 克
-
雞高湯醬½ 茶匙
-
玉米餅皮 (Tortillas)6 片
-
新鮮香菜葉4 大匙
-
酸奶油100 克
-
酪梨2 顆
-
檸檬 ,切角1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
446 kcal /
1875 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品美味秘密
157 Przepisów
Tajwan
Tajwan