Wersje kompatybilne
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Białko
- 22.1 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 1519.9 mg
Alternatywne przepisy
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Veal involtini
35min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Pears in red wine
3h 20min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min