Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 80 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 647 kJ / 157 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Taboulé aux herbes
2h 15min
Tapenade
10 min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Pissaladière
2h 10min
Caponata sicilienne
55min
Glace 'fior di latte'
4 Std. 15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Vittello tonnato
4h 20min
Pesto classique au basilic
10 min
Focaccia au thym
3h
Anchoïade
15min
Pesto au basilic
10 min