Urządzenia i Akcesoria
Pesto au basilic XXL
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
50 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pecorino coupé en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
647 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Sauce napolitaine
1 godz.
Aïoli traditionnel
10 min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45 min
Risotto aux morilles
45 min
Tatin de poivron et tapenade
1 godz. 5 min
Pesto classique au basilic
10 min
Pesto au basilic
10 min
Pesto
5 min
Anchoïade
15 min
Tapenade
10 min