Leberreis

Leberreis

4.6 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 Portionen

Składniki

  • Weizenmehl, griffig
    150 g
  • Weichweizengrieß Type 480
    20 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
    300 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 - 1 ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 148 kcal / 618.5 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...