
Urządzenia i Akcesoria
Leberreis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 Portionen
Składniki
-
Weizenmehl, griffig150 g
-
Weichweizengrieß Type 48020 g
-
Eier (Größe M)2
-
Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Petersilie, frisch Blättchen abgezupft2 - 3 Stängel
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Salz1 - 1 ¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
148 kcal /
618.5 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria