Gebackene Leberknödel

Gebackene Leberknödel

4.6 42 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
24 Stück

Składniki

  • Rindsuppe
    150 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Nelken, gemahlen
    1 Prise
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    2 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Muskat, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Semmelwürfel
    200 g
  • Rindsleber
    600 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Petersilienblättchen, frisch
    1 - 2 EL
  • Semmelbrösel
    80 g
  • Butterschmalz
    300 - 400 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 145 kcal / 607 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...