Urządzenia i Akcesoria
Cupcakes de chocolate y cacahuete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 unidades
Składniki
Masa
-
200 g de claras de huevo
-
200 g de cacahuetes tostados salados
-
20 g de cacao puro en polvo
-
200 g de azúcar glas
-
200 g de mantequilla fundida
Frosting
-
50 g de azúcar glas
-
300 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
1 pellizco de sal
-
10 g de cacahuetes tostados salados troceados
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
7.79 g
Kalorie
2176 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
1.72 g
Węglowodany
37.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Red velvet cupcakes
1 godz.
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Cupcakes de coco y frambuesa
2 godz. 15 min
Minicupcakes de Navidad
1 godz.
Muffins tres chocolates
40 min
Brownie marmolado
40 min
Cupcakes tricolores
2 godz.
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Cupcakes de café y avellanas
1 godz. 35 min
Cupcakes de galletas Oreo
1 godz. 40 min