Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de claras de huevo
- 200 g de cacahuetes tostados salados
- 20 g de cacao puro en polvo
- 200 g de azúcar glas
- 200 g de mantequilla fundida
Frosting
- 50 g de azúcar glas
- 300 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 pellizco de sal
- 10 g de cacahuetes tostados salados, troceados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2176 kJ / 521 kcal
- Białko
- 7.79 g
- Węglowodany
- 37.53 g
- Tłuszcz
- 37.7 g
- Błonnik
- 1.72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2sa 45 dk
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1h 10 min
Red velvet cake
5h
Cupcakes de galletas Oreo®
1h 40min
Cookies brownie de chocolate
1 Std. 15 Min
Cupcakes tricolores
2 Std.
Red velvet cupcakes
1h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Party-pops cake
3h 15min
Cupcakes de vainilla
1h