咖哩筍丁豬肉水餃

咖哩筍丁豬肉水餃

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
30 個

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    80 克
  • ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 20 克
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 熟竹筍 ,切小丁(約0.5公分)
    120 克
  • ,切蔥花
    25 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • ¾ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 水餃皮
    30 張

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 55.1 kcal / 230.2 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...