Baccalà alla Soutelo

Baccalà alla Soutelo

4.7 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di cipolle dorate a pezzi
  • 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
  • 150 g di peperone rosso a pezzi
  • 50 g di olio di oliva
  • 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati
  • 20 g di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 200 g di panna (35% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.6 g
Kalorie 1332.5 kJ / 318.8 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...