Wersje kompatybilne
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pico de gallo
- 500 g di pomodori a metà
- 20 - 30 g di peperoncino jalapeño senza i semi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di coriandolo fresco, le foglioline lavate
Costine
- 200 g di bibita cola
- 140 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
-
100
g di panela a pezzi
lub 100 g di zucchero grezzo - 80 g di salsa di soia
- 2 spicchi di aglio
- 180 g di cipolla dorata a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di costine di maiale (a pezzi di 5-6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 593 kcal
- Białko
- 23.86 g
- Węglowodany
- 28.13 g
- Tłuszcz
- 36.49 g
- Błonnik
- 1.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coppa di maiale in umido
1j 30 menit
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Manzo alla Stroganoff
1j
Maiale in agrodolce
45 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10 min
Pollo alla pechinese
55 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2j
Pollo Yassa
1j
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Costine di maiale in agrodolce
50 menit
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min