Urządzenia i Akcesoria
Barley Nasi Goreng with Prawns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pearl Barley and Eggs
-
pearl barley200 g
-
water800 g
-
groundnut oil1 tsp
-
medium eggs4
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Nasi Goreng
-
garlic cloves2
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh coriander cut in pieces4 sprigs
-
shallots halved120 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
groundnut oil15 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
red cabbage cut in pieces (3 cm)200 g
-
cooked, peeled prawns200 g
-
light soy sauce20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spring onion finely chopped, for garnishing1
-
dried onion for garnishing2 Tbsp
-
cucumber halved lengthways then thinly sliced, for serving½
-
tomatoes cut in wedges, for serving2
-
sriracha sauce (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1750 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Curry Fish
35 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min