Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tasteground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Fish Stew
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min