芋泥鴨

芋泥鴨

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 個

Składniki

  • 花椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 帶皮去骨鴨腿 (約2隻)
    500 克
  • 芋頭 ,去皮,切片(厚約1公分)
    300 克
  • 廣式臘腸 ,切小塊(約0.5公分)
    30 克
  • 600 克
  • 玉米粉 ,多備些撒粉用
    45 克
  • 麵包粉 ,捏碎
    50 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1177.1 kcal / 4920.2 kJ
Białko 46.8 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 82.7 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...