
Urządzenia i Akcesoria
芋泥鴨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 個
Składniki
-
花椒粉⅛ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
帶皮去骨鴨腿 (約2隻)500 克
-
芋頭 ,去皮,切片(厚約1公分)300 克
-
廣式臘腸 ,切小塊(約0.5公分)30 克
-
水600 克
-
玉米粉 ,多備些撒粉用45 克
-
麵包粉 ,捏碎50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1177.1 kcal /
4920.2 kJ
Białko
46.8 g
Tłuszcz
76 g
Węglowodany
82.7 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan