Magret de pato con salsa de cerezas

Magret de pato con salsa de cerezas

4.7 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Magret de pato
  • magrets de pato (380-400 g c/u)
    2
  • de pimienta molida
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de tomillo fresco
    2 - 3 ramitas
    1 cucharadita de tomillo seco
Salsa de cerezas
  • de cerezas maduras (lavadas y escurridas)
    250 - 300 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
    100 g
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de vino dulce
    100 g
  • de agua
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de canela molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 788 kcal / 3293 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 65.2 g
Węglowodany 19.7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...