Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto di rucola
10 min
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1 Std.
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto di mandorle
10 min