Torta morbida al cioccolato

Torta morbida al cioccolato

4.5 91 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 fette

Składniki

  • 6 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g zucchero
  • 150 g di burro a pezzi + q.b.
  • 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a tocchetti (vedere consigli)
  • 50 g di farina tipo 00

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 5 g
Kalorie 1334 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...