Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di pane bianco in cassetta
- 300 g di tonno fresco a tocchetti
- 1 uovo
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744.5 kJ / 417 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Uova alla piemontese
45 min
Bavette pancetta e finferli
40 Min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Cono graffa
1h
Condimento all'arancia e curry
10 min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15 Min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 godz. 30 min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min
Donuts alle patate dolci
1 godz. 30 min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5 godz. 40 min
Donut Milkshake
3 godz. 30 min
Anelli di cipolla fritti
35 Min