Kiełbaski-mumie

Kiełbaski-mumie

4.6 151 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
48 sztuk

Składniki

  • wody
    500 g
  • kiełbas wieprzowych, surowych cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
    12 - 16
    12 - 16 parówek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
  • jajko
    1
  • mleka
    2 łyżeczki
  • ciasta francuskiego (460-510 g)
    2 opakowania
  • musztarda ilość do dekoracji
  • ketchup ilość do podania

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 97 kcal / 406 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...