
Urządzenia i Akcesoria
Kiełbaski-mumie
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
48 sztuk
Składniki
-
wody500 g
-
kiełbas wieprzowych, surowych cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki12 - 16
-
jajko1
-
mleka2 łyżeczki
-
ciasta francuskiego (460-510 g)2 opakowania
-
musztarda ilość do dekoracji
-
ketchup ilość do podania
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
97 kcal /
406 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska