
Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
820.8 kcal /
3434.1 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Sód
1184.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Pasta
35 min
Stout Beer Ice Cream Float
10 godz. 45 min
Loaded Potato Soup
30 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Cheese Arepas
50 min
Pico De Gallo
15 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Shrimp Aguachile
15 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min