Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1184.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Iced Ginger Latte
10 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Shrimp Scampi
40 min
Lemon Pasta
35 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Chicken Salad Sandwich
15 min