
Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
820.8 kcal /
3434.1 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Sód
1184.3 mg