Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1184.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Musubi a Hawaiian Snack
30 min
Spanish Rice
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon Pasta
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Philly Cheesesteak
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min