Artichoke Alfredo Sauce
TM6

Artichoke Alfredo Sauce

4.7 (69 ocen)

Składniki

  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 32 oz water
  • ¾ tsp salt, divided, to taste
  • 12 oz dried fettuccine pasta
  • 2 tsp olive oil
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 can marinated artichoke hearts, (approx. 14 oz can or jar), drained
  • 8 oz heavy cream
  • 2 oz sour cream
  • 8 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
  • 4 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3434.1 kJ / 820.8 kcal
Białko
26.7 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
47.4 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Błonnik
6.8 g
Sód
1184.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy