Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
White Velvet
10 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Homemade Lemonade
10 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Pina Colada
15 min
Hawaiian Bread Rolls
4 godz. 45 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Limeade
10 min
Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min