Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Guacamole
5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Carrot Torte
1 godz. 10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Lemongrass Lychee Splash
3 godz. 20 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Coconut Rice Salad
1 godz.
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Ramen Noodle Soup
40 min