Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Apple Tart
1 godz.
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Boiled Eggs
20 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min