Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Lemon Caper Aioli
10 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1 godz. 25 min
Carrot Croquettes
1 godz. 10 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min