Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (1 in.)yams peeled, cut into pieces (1 in.)6 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (2 in.)3 oz
-
butternut squash peeled, cut into pieces (2 in.)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved1 oz
-
water18 oz
-
broccoli finely chopped1 oz
-
fresh baby spinach finely chopped1 oz
-
orzo pasta1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
213 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Baby to Table
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Chicken Couscous and Vegetables (12-18 months)
30 min
Oat Porridge (6-8 months)
20 min
Barley and Vegetables (12-18 months)
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Apple, Date and Banana Oatmeal
10 min
Sweet Potato and Lentils
40 min
Oatmeal
15 min