Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia

Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia

4.0 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia spellata e a pezzi
  • 200 g di radicchio trevisano a listarelle
  • 250 g di brodo vegetale
  • 500 g di pasta tipo farfalle
  • 100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
  • 30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.3 g
Kalorie 2246.7 kJ / 537 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 67.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...