Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 125 g de yaourt au lait de brebis nature (1 pot)
- 35 g d'huile de coco non hydrogénée
- 380 - 400 g de bananes, coupées en morceaux (4 bananes bien mûres)
- 90 g de poudre d'amande
- ⅓ gousse de vanille, égrainée
- 150 g de farine de riz
- 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
- 80 g de canneberges déshydratées, et un peu pour la décoration
- canneberges déshydratées, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1128.8 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Carrot-cake
1 Std.
Brownies aux dattes sans farine
45min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 min
Muffins framboise-pistache sans gluten
55 min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Blinis sans gluten
2h
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Pumpkin banana bread
1 Std. 25 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte brisée sans gluten
5 Min