Banana bread (sans gluten)

Banana bread (sans gluten)

4.4 202 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • œufs
    3
  • de yaourt au lait de brebis nature (1 pot)
    125 g
  • d'huile de coco non hydrogénée
    35 g
  • de bananes coupées en morceaux (4 bananes bien mûres)
    380 - 400 g
  • de poudre d'amande
    90 g
  • gousse de vanille égrainée
  • de farine de riz
    150 g
  • de levure chimique sans gluten (1 sachet)
    2 c. à café
  • de canneberges déshydratées et un peu pour la décoration
    80 g
  • canneberges déshydratées pour la décoration

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 268.9 kcal / 1128.8 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...