Urządzenia i Akcesoria
Orange, raspberry and coconut jellies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 portions
Składniki
-
virgin coconut oil for greasing
Kefir coconut layer
-
coconut milk270 g
-
gelatine powder (see Tips)3 tbsp
-
raw sugar (see Tips)60 g
-
kefir milk250 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Orange raspberry layer
-
filtered water250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder (see Tips)3 tbsp
-
orange flesh only (no white pith), cut into pieces300 g
-
fresh raspberries125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
242.8 kJ /
57.8 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 godz. 10 min
Cranberry chocolate snack bars
1 godz. 40 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Basic berry muffins
40 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Better-for-you banana pancakes
30 min